Kromhout, Utrecht

Kromhout, Utrecht

Artist impression (door Zwartlicht)
concept, landschappelijke opbouw en functionele zonering
detailontwerp van twee bastions: het entreeplein en de bomenweide
detail van de bomenbak op de appèlplaats en de buitenrand van het bastion
Artist impression (door Zwartlicht)
1/4 terug speel stop verder
Uitgevoerd in dienst van Urbis, bureau voor stadsontwerp
Opdrachtgever: AMB Kromhout
Aard opgave: PPS
Programma: Hoofdkantoor landstrijdkrachten, diverse nevengebouwen en recreatief en sportief buitenprogramma
Grootte: 19 ha
Looptijd: 2006 - 2007
Opgave: Ontwikkeling van het defensieterrein op voormalig Fort Vossegat tot een nieuw hoofdkwartier voor de landstrijdkrachten.
Ontwerp: In het ontwerp wordt de verdwenen structuur van het voormalig fort teruggebracht en gebruikt als hoofdstructuur voor het nieuwe programma.
Mijn bijdrage in het ontwerp: Ontwerp en visualisatie buitenruimte.